Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije osnove ugostiteljskog posluživanja

Trajanje programa: 300 satiKonobar 1

Uvjeti za upis: Posjedovanje prethodne kvalifikacije minimalno na razini 1 HKO, važeća sanitarna iskaznica i liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova ugostiteljskog posluživanja

Naziv modula: Osnove ugostiteljskog posluživanja

Cilj modula:  osposobiti polaznike za primjenu tehnika posluživanja različitih vrsta jela, pića i napitaka te odabir odgovarajuće tehnike pri pružanju usluga posluživanja hrane, pića i napitaka u ugostiteljskim objektima prema pravilima struke.

Metode rada: vođeni proces učenja i poučavanja, učenje temeljeno na radu, samostalne aktivnosti polaznika.

Način izvođenja nastave: redovita nastava uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu.

Način provjere znanja: Završna provjera stečenih znanja usmenim i/ili pisanim provjerama te provjera vještina polaznika projektnim i problemskim zadatcima, a temeljem unaprijed određenih kriterija vrednovanja postignuća.

Javna isprava: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije osnove ugostiteljskog posluživanja



Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.Klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića.